Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

SÅLD!

Försäljning Kajaker, Kanoter SUP brädor

Försäljning Kajaker, Kanoter SUP brädor

Upptäck Kajaker, Kanoter och SUP Brädor i Vårt Sortiment

Letar du efter kajaker eller kanoter med utmärkta paddlingsegenskaper? Då har du kommit rätt! Vi erbjuder ett omfattande urval av högkvalitativa kajak- och kanotmodeller som är utformade för att ge dig den bästa paddlingsupplevelsen. Vår mångsidiga kollektion inkluderar produkter från de ledande tillverkarna med lång erfarenhet inom branschen, vilket garanterar att du får pålitliga och högpresterande kajaker och kanoter.

Vårt sortiment inkluderar havskajaker, rekreationskajaker, sit-on-top-kajaker, tandemkajaker och stabila bas-kajaker och utrustning inom paddling. Dessutom erbjuder vi olika kanotmodeller som passar för familjepaddling, soloäventyr eller för att ta med dig extra utrustning på längre övernattningsturer. Om du är intresserad av Stand Up Paddle SUP brädor, har vi ett brett utbud av alternativ i olika prisklasser att välja mellan.

Välkommen till Jesaja Sports nya butik och showroom, där du kan utforska vårt omfattande sortiment av vattensport- och cykelprodukter. Vår butik/showroom ligger bara en kort bit utanför Jakobstads centrum.

I vår butik kan du köpa produkter direkt från oss. Om vi inte har den specifika produkten du letar efter i lager kan vi ändå erbjuda korta leveranstider, vanligtvis endast 2-3 dagar för kajaker och kanoter.

Notera att fraktkostnader från Helsingfors till Jakobstad tillkommer när vi beställer hem en kajak eller kanot enligt Kaukokiitos prissättning.
Om du önskar kan vi även arrangera hemleverans av kajaker och kanoter mot en liten extra kostnad.

Hitta oss på följande adress:

Företagarvägen 18, hall 21
68600 Jakobstad

Öppet enligt överenskommelse.

Telefon: 040-7529338

Besök vår webbplats för mer information: www.jesajasport.fi
E-post: info@jesajasport.fi
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Båtar Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.