EGNAHEMSHUS KLIPPSTIGEN 3, VÖRÅ

260 000 €
Egnahemshus på centralt läge nära Vörå centrum, byggt år 1991 och tillbyggt 2007. Bostaden är i ett plan med en våningsyta på ca 165 m2 och lägenhetsytan på ca 150 m². Huset omfattar 3 sovrum, kök, vardagsrum, matsal, WC, ”walk-in” garderob/arbetsrum, badrum/bastu samt hjälpkök.

Vatten-, el- och kabel-TV anslutning finns, samt kommunalt avloppsystem. Direkt el, luftvärmepump och en ackumulerande vedspis används för uppvärmningen. Luftvärmepumpen är nyligen installerad. En Kermansavi Tulikivi spis ger behaglig tilläggsvärme i hela huset som har moderna öppna planlösningar. Solpaneler 6,2 kWp och laddnings punkt för elbil installerades 2020. Den verifierade historiska medel energiförbrukningen senaste tre åren har varit ca 15900 kWh/år och där ingår ca 4000 kW / år för laddning av bil. Husets grund består av gjuten grundsula, murad grundmur och betongplatta, väggarna är träelement från Simons Element, med fasad av träpanel samt tak med betongtakpannor. Huset är i fint skick med köksinredning i moderna ljusa och mörka kulörer, klinker belagt golv i kök, badrum, och hjälpkök. Parkettgolv i vardagsrum och sovrum. Huset är ljust inrett med öppna planlösningar och renoverade ytor. Det finns en en stor inglasad terrass och swimmingpool väster om huset där man kan koppla av under hela sommaren. I samband med terrass och pool finns en badtunna och en liten gäststuga.
Garage
Garaget har en våningsyta på 44 m² inklusive förrådsutrymmen. I samband med garaget finns också ett biltak. Garaget är isolerat och är uppvärmd med luftvärmepump som är installerad 2023. Uppvärmningskostnaden ingår i husets ovanstående elförbrukning. Garaget känns rymligt och är ypperligt för att användas för hobby bruk.
Tomt
Tomten är egen fastighet 946-412-3-97 och arealen är 1510 m². Fastigheten finns centralt belägen med ca 1 km till skolor, butiker och annan service. Avstånd till Vasa är ca 30 minuter med bil. På den naturnära tomten finns en fin trädgård.
Annonsör: Kustens Fastighetsförmedling Plats: 66600 Vörå  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Mera info: http://www.kff.fi
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.