Mormorsstuga i Petalax

42 500 €
Jag är en mormorsstuga byggd 1914 i Petalax. Mina strategiska mått är 6x12 m och jag är tomtens huvudbyggnad. Framför mig breder en stor “fotbollsplanaktig” gård ut sig som är omgiven av byggnader på en tomt om cirka 3400 m².

Som kompisar har jag två stora magasin. I det ena magasinet finns det ett gästhus för dem som besöker min värdinna. Gästhuset är utrustat med en värmepump och erbjuder övernattningsmöjligheter för fyra vuxna. Dessutom ser jag också en liten separat utebastu som skulle behöva omvårdnad och kärlek.

Vattenkranen ger bara kallt vatten, men vi har en förbränningstoalett, Cinderella Comfort, inne i stugan samt ett utedass. På vintern värmer vi upp med en Högfors 6-kamin tillsammans med värmepumpen som också kyler under sommaren. Min värdinna har ett eget sovrum och hela nedre våningen omfattar totalt cirka 72m2. Av detta är farstukvisten och glasverandan oisolerade kalla utrymmen. Vinden är obyggd och verkar fungera som förråd för min värdinna.

Efter långt och grundligt övervägande har min värdinna nu beslutat att överge mig till nån annan, eftersom hon tar hand om mig huvudsakligen ensam och påstår att hon inte blir yngre med tiden.

Kom alltså gärna och hälsa på oss! För att få mer information eller boka en rundtur här hos oss, kontakta min värdinna via e-post, tyynemerja@gmail.com. Om ni föredrar direktkontakt, kan ni också skicka era kontaktuppgifter via e-post till henne så ringer hon upp er hon är bra på att använda telefoner.
Om köpet blir av undertecknas köpebrevet på banken med en fastighetsförmedlare eller ett offentligt köpvittne närvarande för att säkerställa att allt går rätt till enligt paragraferna.

Och ja, priset! Värdinnan önskar 42 500 €, men i livet får man ju sällan det man önskar och därför är vi också öppna för anbud. När alla papper är i ordning vill min värdinna diskutera sin utflyttning samt möblerna som möjligen blir kvar här.
Annonsör: Tyyne Merja Plats: 66240 Petalax  Visa på karta
kategori: Fritidshus Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.