2024 CTM WIRE Xpert 820Wh batteri

Den nya mountainbike elcykeln WIRE kommer att imponera på dig med sin mångsidighet. Den beprövade japanska motorn från Panasonic, kombinerad med det tyska batteriet från BMZ och en noggrant tillverkad ram i kombination med pålitliga komponenter, gör varje tur till en glädje. Som vi nämnde från början spelar det ingen roll om du väljer att cykla i bergen, runt staden eller på en expedition.

Med den nya WIRE blir det alltid en upplevelse. MTB-DNA: n är djupt rotad i den, vilket kort sagt innebär att du även kan våga dig på de mest krävande stigarna. Den kraftfulla motorn Panasonic GX Ultimate med en vridmoment på upp till 95Nm och batteriet BMZ med en kapacitet på 820Wh garanterar att du upptäcker nya horisonter. Allt detta kompletteras med nya pålitliga komponenter från Shimano CUES och en luftfjädrad gaffel från Suntour XCR34 med en fjädringsväg på 120mm.

Finns hemma i lager.

www,jesajasport.fi
info@jesajasport.fi
+358407529338
Annonsör: Jesaja Sport Plats: 68600 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Cyklar Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.