Kulla 485 + Johnson 25

3 000 €
Säljes: Kulla 485 i gott skick med en Johnson 25 hk 2-takts båtmotor.

Båten är från 1980-talet. För två år sedan gjordes nytt innergolv och förstärkt skrov längst bak i förvaringsutrymmet. Golvet och däcket av båten blev samtidigt målade. Har också blivit installerat nya årklykor, en kolfiberplatta på akterspegeln samt en låsbar lucka för förvaringsutrymmet. Bottenpluggen har också bytts ut. Båten är en stabil och tung modell som lämpar sig bra att använda trots kraftigare sjögång.

Båtmotorn är en 2-takts Johnson från 2004 med en effekt på 25 hk modellnummer J25RSRR som är mycket lite körd för sin ålder. Med denna motor går båten i cirka 20 knop. I våras byttes impellern och alla packningar/tätningar som hör till motorn i förebyggande syfte. Växellådsoljan har bytts årligen, och tändstiften är nyligen bytta. Motorn har förvarats i garage vintertid.

Med i paketet ingår också följande:
-22.5 liters bensintank
-Ny 12 V länspump med automatisk nivåvakt
-12 V akku köpt förra sommaren
-Kedja och tre hänglås
-Åror

Ifall du har frågor eller är intresserad, kontakta mig på 0406390969. Se länken till nettivene för flera bilder.
Priset kan diskuteras!
Årsmodell: 1980
Märke: kulla Modell: 485
Annonsör: Melvin Wiklund Plats: 68630 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Båtar Typ: Säljes
Mera info: https://www.nettivene.com/en/moottorivene/kulla/959067?utm_source=share-app&utm_medium=social&utm_campaign=social-ad-share
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.