5R+K 180m2 i Kvevlax

169 000 €
Varmt välkommen till Kvevlax i Korsholm!
Här väntar ett år 1990 byggt egnahemshus på en stor tomt nära Kvevlax centrum.
Vardagsrummet är tillräckligt stort även för en större sittgrupp och här trivs hela familjen tillsammans. I köket ryms ett stort matbord och i köket finns det mycket förvaringsutrymme och avställningsyta. På förgården finns det en stor delvis takbelagd altan.
Boendekomforten höjs av en ackumulerande spis samt en luftvärmepump, som ger stora inbesparingar i uppvärmningskostnaderna om vintrarna samt kylning om somrarna.
Detta hem finns på en 5000m2 tomt med skydd för insyn. Här finns det mycket utrymme för barnen att leka på och de vuxna kan göra sina sysslor i lugn och ro. På gårdsplanen finns det även ett separat förråd, en takbelagd bilplats och en hundrastgård.
Husets läge är i skogsbrynet och ändå så nära allt: skolcentrum och daghem finns på kort avstånd, och både till Korsholms centrum och Vasa centrum kör man på 10 minuter. Kvevlax är populärt bland dem som vill bo på landet.
Ett utmärkt tillfälle för dig som vill bo nära naturen.
Karlebyvägen 1037, 66530 KVEVLAX

VÄLKOMMEN PÅ VISNING! DU KAN ÄVEN BOKA EGEN VISNING NÄR DET PASSAR ÅT DIG!

Stefan Knuts 040-5615082 stefan.knuts@kotijoukkue.fi
Annonsör: Stefan Knuts Plats: 66530 Kvevlax  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Mera info: https://www.kotijoukkue.fi/kohteet/kokkolantie-1037-5h-k-khh-varasto/
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.