SÅLD!

Uthyres trevlig nyrenoverad tvåa intill Jakobstads centrum

600 €
Vi söker dig som en längre tid vill bo i ett lugnt område endast ett stenkast från centrum och Gamla hamn.
Det här hemmet på Pinnonäsgatan 34 är en ljus, trevlig tvåa, 42 m2 på första våningen med en balkong som är hela 8 meter lång.

Bostaden består av kök och vardagsrum, ett sovrum samt badrum med anslutning för tvättmaskin. Här finns också bra med förvaring i ett separat klädrum. I det här huset finns det mesta: fiberanslutning, bastu, tvättstuga samt förråd.

Lägenheten hyrs ut omöblerad till rökfri och skötsam person. Inga husdjur tillåts i lägenheten. Vi utgår ifrån att dina kredituppgifter är okej och att du har för avsikt att kalla den här bostaden ditt hem för en längre tid.

Hyran är 600€/månad + vatten 20€/person/månad och avfallsavgift 4€/person/månad. Elen faktureras enligt egen mätare. Elkontrakt och fiberanslutning gör hyresgästen själv. En månads garantihyra uppbärs eller personborgen. Hyresgästen behöver ha en hemförsäkring.

Lägenheten blir tillgänglig från den 1 augusti 2024.

Om du är intresserad, tveka inte att ta kontakt.
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.