Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Stabilt trädgårdsbord och bänkar

260 €
Rejält trädgårdsbord och bänkar i tryckimpregnerat virke 44 x 120 mm. Här är ett stabilt bord som inte blåser bort i första hand. så det lämpar sig att använda både på bryggan och i trädgården. För större festligheter kan man lägga flera bord efter varandra. Bänkarna går att vika upp så de hålls rena och torra. Levereras i färdiga element, omonterat inklusive skruvar och muttrar. Längd på bordet 179 cm.

Finns nu i lager för snabb leverans!
Annonsör: Pålgrundarna - Paaluperustajat Plats: 65610 Korsholm  Visa på karta
kategori: Bygg & Trädgård Typ: Säljes
Mera info: http://www.paaluperustajat.fi/sv/
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.