Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Radhus i Spanien uthyres

Bo mittemot Villamartins golfbana i ett radhus med med 2 sovrum, vardagsrum och kök. Beläget på Vita kusten 50 km söder om Alicante, 10 km från Torrevieja. I närheten av bostaden finns 4 golfbanor, restauranger och stort shoppingcenter. 100 m till pool, 2 km till fina stränder och strandpromenad. Området är väldigt spanskt, grönt, välskött och övervakat dygnet runt.
Costa blanca har ett av de bästa mikroklimaten i världen. Saltsjöar bidrar till att rena luften och det finns inga industrier. Personer som lider av astma eller reumatism mår bättre.
Wi-fi tillgängligt.
Pris 300 euro för 2 personer/vecka, långtidsuthyrning till ett lägre pris.
Annonsör: Yvonne Plats: 68870 Edsevö  Visa på karta
kategori: HEM & BOSTAD Typ: Uthyres
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.