Findit.fi har uppdaterats

Hej,

Som du säkert märkt så har Findit.fi sidan förnyats och den största förändringen är att det nu skall vara mycket enklare att ladda upp annonser (oberoende storlek) samt att bilderna blir rätt vända då Findit.fi nu stöder bildpositioneringen som används av Apples mobiltelefoner och surfplattor.

Den andra stora förändringen är att du kan söka väldigt lokalt (t. ex. alla annonser som finns inom en 5 km, 10 km eller 30 km radie från där du bor). Genom att klicka på kartan kan du välja det län varifrån du vill se annonser. För att söka lokalt skriver du in ort eller postnummer (istället för namnet på länet) så ser du annonser i din omedelbara närhet. Du kan minska eller utöka sökområdet genom att välja radie. Orten du skriver in sparas i minnet så du behöver inte skriva in den igen då du besöker Findit.fi. Du kan också när som helst skriva in en annan ort du vill söka ifrån.

Den tredje förändringen är att det finns numera karta över både Finland och Sverige. Gränsöverskridande handel har aldrig varit så enkelt som nu och därför öppnar vi även för personer i Sverige att annonsera på Findit.fi. Annonserna syns lokalt i respektive land och genom att skriva in din adress (ort eller postnummer) och ange en stor radie > 400 km så kan du söka annonser från båda länderna.

Välkommen att annonsera du som bor i Sverige. Annonseringen är helt kostnadsfri.

Vi vill gärna att du ger oss feedback på vad du tycker är bra, mindre bra eller dåligt med nya Findit.fi. Klicka här för att skicka feedback!

Vänligen,
Findit.fi