Klarstein Vinovilla 17 Duo viinijääkaappi

370 €
Myydään 1,5 v vanha Vinovilla Duo 17 viinipullon kaksoisviinijääkaappi. Sopii ohuen muotoilunsa ansiosta lähes mihin tahansa tilaan! Kaksi vyöhykettä voidaan säätää erikseen, joten voit jäähdyttää ja säilyttää puna- ja valkoviiniä samanaikaisesti. Myös samppanja, kuohuviinit tai muut herkät juomat säilyvät optimaalisesti pitkään viinijääkaapissa. Vaihdettava valaistus: punainen, sininen tai valkoinen taustavalo Kosketuspaneeli, ääni max 43 db, kompressorijäähdytys, tilavuus 53 litraa, kapasiteetti 17 pulloa, jäähdytysalueita 2 joista ylemmän osan lämpötila: 5-12 °C ja alemman osan lämpötila: 12-20 °C.
Hyllyjen materiaali pyökki, oven kätisyys oikea, lasiovi ruostumattomalla teräskehyksellä.
Voidaan asentaa vapaasti seisovaksi, upotettavissa kaappiin tai tason alle asennettavissa.
Mitat ilman kahvaa: noin 29,5 x 82 x 57,5 cm LxKxS / kahvalla: n. 29,5 x 82 x 60 cm LxKxS
Svh 635,99 euroa / lisätiedot: https://www.klarstein.fi/Kodinkoneet/Viinikaapit/Kaksialueinen-viinijaeaekaappi/Vinovilla-17-Built-In-Duo-kaksialueinen-viinijaeaekaappi-53l-17-pullolle-3-vaeriae-lasiovi-Valkoinen.html
Ilmoittaja: Tapio Rutanen Sijainti: 65280 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Kodinkoneet Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.