Findit.fi tietosuojaseloste

Findit.fi vaalii sinun yksityisyyttäsi kun vierailet Findit.fi sivustolla. Luottamuksesi on meille tärkeä!

Keräämme tietoja jotka liittyvät sivustomme käyttöön, koska haluamme antaa sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Analyysien avulla, jotka liittyvät käyttäjätietoihin, meillä on mahdollisuus tarjota teille mahdollisimman mielenkiintoisen sisällön. Tämän tyyppinen sisältö voi olla esimerkiksi mielenkiintoisia mainoksia tai muita kommunikaatioita jotka voivat olla teille kiinnostava. 

Findit.fi tarjoaa tietosuojaselosteen informoidakseen teitä meidän yksityissuojasta, meidän rutiineista ja teidän vaihtoehdoista kuinka informaatiota kerätään ja kuinka niitä käytetään.

Henkilötietokäsittelyn perusteet ja tavoitteet

Pidämme käyttäjäyksityisyyden erittäin tärkeänä ja sitoudumme suojelemaan ja kunnioittamaan teidän yksityisyyttä, kun käytätte Findit.fi sivuston palveluita. Seuraamme tietosuoja lainsäädäntöä ja EU:n yleistä tietoturvaselostetta (GDPR). Tämä yksityisyyssuoja kertoo kuinka ja miksi keräämme ja käytämme käyttäjiemme tietoja kuin myös, kuinka suojelemme käyttäjiemme tietoja. Kehotamme teitä lukemaan alla olevan tietosuojaselosteen ymmärtääksenne, kuinka käytämme ja käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi.  

Mitä tietoja keräämme sinusta?

Keräämme tietoja sinusta, kun rekisteröidyt meille tai tilaat tuotteita tai palveluita. Keräämme myös tietoja, kun suoritat vapaaehtoisesti asiakastutkimuksia, annat palautetta, tilaat uutiskirjeitä ja otat meihin yhteyttä. Verkkosivuston käyttötiedot kerätään evästeiden avulla.

Riippuen palvelun luonteesta ja ominaisuudesta keräämme henkilötietoja alla olevan selityksen mukaisesti.

Teidän jättämänne tiedot (henkilökohtaiset)

Suurin osan Findit.fi palveluista ovat käytettävissä ilman rekisteröintiä ja emme tallenna herkkiä tietoja kuten henkilöturvatunnusta ja maksu- tai luottokorttinumeroa.

Palveluidemme käyttötiedot (ei henkilötietoja) 

Mistä lähteistä haemme tietosi?

Sinun jättämiesi tietojen lisäksi, tai niiden joita keräämme sinusta ostoksiesi kautta ja kuinka käytätte palveluitamme, voimme myös kerätä henkilötietoja ns. kolmannen osapuolen kautta. Keräämämme tiedot kolmannen osapuolen kautta ovat:

Kuinka käytämme tietojasi?

Käytämme tietojasi, jotta voimme antaa parasta mahdollista palvelua. Henkilötietoja voi käyttää tunnistautuakseen käyttäjänä ja tehdäksemme palveluistamme enemmän henkilökohtaisia, interaktiivisia ja käyttäjäystävällisiä. Voimme muun muassa tarjota palveluita eri alustoille, suositella sisältöä joka ehkä kiinnostaa sinua sekä näyttää sovitettua sisältöä sinulle meidän palveluissa. Sen lisäksi tietoja voidaan käyttää kyselyihin sekä:

Kun käsittelemme henkilötietoja, varmistamme että käyttö on oikeassa suhteessa alkuperäiseen tarkoitukseen.

Millä perusteilla käsittelemme henkilötietoja?

Pidämme henkilötietosi luottamuksellisesti. Vain työntekijät jonka työnsä puolesta ovat oikeutettuja käyttämään henkilötietoja, käyttävät henkilötietojärjestelmää. Kielto hyväksikäyttää ja väärinkäyttää tietoja koskee koko meidän henkilökuntaa. Tiedot kerätään tietokantaan joka on suojattu palomuureilla, salasanoilla ja muilla teknisillä toimenpiteillä. Tietokannat ja turvakopiot ovat lukitussa tilassa ja vain tietyillä valituilla henkilöillä on pääsymahdollisuus tiloihin.

Neuvomme henkilökuntaamme, jotka osallistuvat henkilötietojen käsittelyyn, korrektiin käytäntöön. Lisäksi varmistamme henkilökunnan tarvittavan asiantuntemuksen jatkuvasti.

Kenelle voimme jakaa henkilökohtaisia tietojasi?

Voimme myös jakaa henkilökohtaisia tietojasi tietyille yrityksille, jotka ovat itsenäisesti vastuussa henkilötiedoista. Tämä tarkoittaa, että emme hallitse miten yhtiölle annettuja tietoja käsitellään.

Riippumattomat henkilötietojenpitäjät, joiden kanssa jaamme henkilökohtaisia tietoja, ovat:

Kun henkilötietojasi jaetaan yrityksien kanssa jotka ovat yksityisesti vastuussa henkilötiedoistasi, niin yrityksen tietosuojaseloste ja henkilötietopolitiikka pätee.  

Käsitelläänkö tietoja EU ja ETA alueiden ulkopuolella?

Yleensä emme anna tietoja kolmannelle osapuolelle EU ja ETA alueiden ulkopuolella. Jos kuitenkin siirrämme tietoja EU: n tai ETA: n ulkopuolelle, esimerkiksi tilanteissa, joissa palveluntarjoajamme sijaitsee EU: n tai ETA: n ulkopuolella, varmistamme henkilötietojesi riittävän suojan, myös sovittamalla yksityisyyttä ja henkilötietoja koskeviin kysymyksiin Euroopan komission hyväksymien vakiosopimusehtojen mukaisesti ja käsittelemällä henkilötietoja tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Miten käytämme evästeitä?

Findit.fi käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota ja kehittää sivustoamme ja palveluitamme sekä muokata sisältöä. Sivustomme voivat sisältää myös evästeitä riippumattomilta ulkopuolisilta tahoilta, esimerkiksi erilaisissa mainosympäristöissä.

Evästepolitiikkamme kuvaa tarkemmin, miten käytämme evästeitä ja miten voit rajoittaa niiden käyttöä.

Kuinka kauan tallennamme tietoja?

Säilytämme henkilökohtaiset tiedot niin kauan kuin käytät palveluitamme. Tallennamme laskutustiedot 10 vuoden ajan, mikä on vero-lainsäädännön edellyttämä, jota voidaan käyttää kuuntelun tai muuhun oikeudelliseen tarkoitukseen

Tiedot, jotka olet itse luonut mainosten muodossa, käsitellään sähköisen viestinnän palveluista annetun lain mukaisesti. Näitä tietoja säilytetään enintään 12 kuukautta mainoksen lakkauttamisen jälkeen, eli kun mainos jakso on päättynyt tai kun olet poistanut mainoksen itse.

Jos haluat, että henkilökohtaiset tiedot poistetaan, päivitetään tai muutetaan, ota meihin yhteyttä. 

Tietojen saatavuus ja korjaus

Sinulla on oikeus pyytää kopiota tiedoista, joita pidämme sinusta. Jos haluat kopion joistakin tai kaikista henkilökohtaisista tiedoistasi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen support@findit.fi. Toimitamme nämä tiedot maksutta.

Haluamme varmistaa, että henkilökohtaiset tiedot ovat tarkkoja ja ajantasaisia. Voit pyytää meitä korjaamaan tai poistamaan virheellisiä tietoja.

Huomaa, että joillakin tehtävillä meillä on lakisääteinen velvollisuus tallentaa tuotteiden ja palveluiden ostamiseen liittyvät laskutustietosi 10 vuoden ajan nykyisen verolainsäädännön mukaisesti.

Muutoksia tietosuojakuvauksessamme

Käymme tietosuojakuvaustamme säännöllisesti läpi ja pidätämme sen vuoksi oikeuden muuttaa tätä tietosuojaesitystä ilmoittamalla siitä verkkosivuillamme. Noudatamme EU: n yleistä tietosuojaa koskevaa sääntöä (GDPR).

Tämä tietosuojakuvaus päivitettiin 6. maaliskuuta 2019.

Rekisterivastuullinen

Webcore / Agrolink Ab
Y-tunnus: 1086522-7
Sulvantie 213
65450 SULVA
FINLAND

Kuinka otat meihin yhteyttä?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tietosuojan kuvauksestamme tai tiedoksiannostamme.

Jos sinulla on muita kysymyksiä, voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: support@findit.fi tai kirjoittamalla meille yllä olevaan osoitteeseen (rekisterivastuullinen).