Robottiruohonleikkurit

1 695 €
Nyt on aika harkita robottiruohonleikkurin hankkimista kesäkaudelle. Myymme Ambrogio, Cramer ja Cub Cadet -merkkisiä robottileikkureita. Uutuuksina tälle kaudelle ovat uudet RTK-satelliittiohjatut robottileikkurit, jotka ovat nyt saatavilla pienemmissä malleissa nurmikoille, joiden koko on 4000 m² ja sitä suurempi. Ambrogion valikoimaan kuuluu myös uusi Twenty ZR Evo, joka toimii kuten aiemmin ilman rajakaapelia jopa 1000 m² nurmikoilla, mutta siinä on nyt kehittyneemmät anturit, jotka tunnistavat myös korkeuserot.

Tutustu valikoimaamme verkkosivuillamme osoitteessa https://www.stormservice.fi/tuotteet/robottileikkurit tai ota yhteyttä keskustellaksesi siitä, mikä robottiruohonleikkuri sopii parhaiten teidän puutarhaanne.
Ilmoittaja: Storm service Sijainti: 65610 Mustasaari  Näytä kartalla
Osasto: Rakennus & Puutarha Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: https://www.stormservice.fi/
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.