ASUIN- JA LIIKEKIIINTEISTÖ, VÖYRINTIE 17, VÖYRIN KESKUSTA

95 000 €
Vöyrin keskustassa sijaitsee tämä asuin- ja liikekiinteistö osoitteessa Vöyrintie 17. Rakennettu vuonna 1938, kiinteistö on jatkuvasti käytetty sekä asumiseen että liiketoimintaan. Aiemmin täällä on ollut muotiliike, apteekki ja valokuvaamo sekä siihen liittyvä kauppa, joka on toiminut useita vuosikymmeniä.

Asuintilat sijaitsevat yläkerrassa, kun taas liiketilat ovat katutasossa. Rakennuksen alla on kellari, joka ulottuu koko talon alle ja käsittää autotallin, varastotilat ja tekniset tilat.

Kiinteistö sijaitsee strategisella paikalla, jossa on hyvä pysäköintialue. Kiinteistön kokonaiskerrosala, johon kuuluvat asunto, kauppatila ja kellari, on 432 neliömetriä. Kaupan ja asunnon kummankin kerroksen ulkomitat ovat 147 neliömetriä, ja arvioitu hyötyalan on noin 120 neliömetriä per kerros. kerrosta kohden.

Se on liitetty sähköön, veteen, kunnalliseen viemäröintiin ja kaapeli-TV:hen, mikä tekee kiinteistöstä sopivan sekä asumis- että liiketoimintakäyttöön. Rakennus lämpiää kaukolämmöllä. Kellarissa on betonivaluista ja muurattuja seiniä. Sekä liiketilalla että asuinpuolella on puurunko sahanpurueristyksellä, ja katto on päällystetty pellillä.

Katutaso voi käsittää yhden tai kaksi tilaa. Alun perin yläkerrassa oli kaksi erillistä asuntoa, mutta ne on myöhemmin yhdistetty suuremmaksi asunnoksi. Kellari toimii pääasiassa varasto- ja autotallitilana. Pihalla on myös erillinen eristämätön varastorakennus, joka on 47 m².

Sen keskeisen sijainnin ansiosta tämä 30-luvun tyylinen talo tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden niille, jotka haluavat toteuttaa ideoitaan Vöyrin keskustassa.

Kiinteistö: 946-408-1-114, Tontin koko: 2360 m².
Ilmoittaja: Kustens Fastighetsförmedling Sijainti: 66600 Vöyri  Näytä kartalla
Osasto: Toimitilat & kiinteistöt Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: http://www.kff.fi
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.