MYYTY!

Fin upplagad Honda Monkey

2 690 €
Hieno käyttöentisöity museoitu Monkey vuodelta 1982. Paljon uutta osaa ja maalattu ammattilaisen toimesta. Runka puhallettu ja maalattu kunnon pulverimaalilla.
3 vaihteinen puoliautomaatti. Kolmosvaihde saattaa hypätä pois kun päästää kaasun kovemmassa vauhdissa mutta pysyy päällä jos pitää jalkaa vaihdevivulla. Käynnistyy hyvin ja toimii muuten niinkuin pitää. Kulkee noin 35km/h. Ollut lähinnä koristeena minulla. Ajettu kerran vuodessa. Soita niin tehdään kaupat.

Fin upplagad musereggad Honda Monkey från 1982. Mycket nya delar och målad av yrkesmålare. Ram blästrad och pulvermålad.
3:ans växel hoppar ur i högre fart då man släpper gasen men hålls i om man håller foten på växelföraren. Inte stört mig eftersom den i huvudsak har varit som prydnad. Kört några gånger per år. Ring så gör vi affär.
Vuosimalli: 1982 Km: 6000
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Mopot Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.