Karttaplotteri/luotain Raymarine Axiom 9 RV + majakkakartta

1 249 €
Karttaplotteri Raymarine Axiom 9 kosketusnäyttö, jossa on neliytiminen prosessori ja 3D-luotaintoiminto.
Mukana on RV 100, gyroskoopilla stabiloitu kaikuanturi, jossa on CHIRP DownVision, CHIRP SideVision, High Frequency CHIRP ja RealVision 3D yhdessä anturin kotelossa.


Tukeva lasinäyttö, joka on sovitettu uppoasennukseen tai pinta-asennukseen. Tyylikäs muotoilu ilman painikkeita, käynnistä se pyyhkäisemällä näyttöä.
LightHouse 4 -käyttöjärjestelmä on nopea, joustava ja helppo oppia. Puhdas, helppolukuinen käyttöliittymä, joka voidaan helposti mukauttaa navigointitapasi mukaan.


Axiomia voidaan laajentaa niin, että toiminnallisuutta voidaan laajentaa tarpeen mukaan. Se tukee Raymarinen koko lisävarustevalikoimaa, mm. Kvanttitutka, CHIRP Sonar, FLIR-lämpökamerat, audiointegraatio, instrumentit, kamerat ja Evolution-autopilotti. Vakio Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteydet tarjoavat pääsyn uusimpiin Raymarine-sovelluksiin tableteille ja älypuhelimille.


Nopea 10 Hz:n 72-kanavainen GPS/GLONASS-vastaanotin tarjoaa nopeat sijaintipäivitykset ja sujuvan ja sujuvan seurannan näytöllä.
Sisäänrakennettu videovalvonta, joka tukee jopa 10 IP-videokameraa ja yhtä analogista kameraa
Katsele jopa 4 kameraa samanaikaisesti jaetussa näytössä. Tallenna ja kaappaa still-kuvia digitaalisista videovirroista suoraan SD-kortille.

GPS:N LISÄKSI PAKETTI SISÄLTÄÄ:

Majakka Pohjois-Euroopan karttakortti
aurinkosuoja
Tiiviste paneelikiinnitykseen pinta- tai uppoasennukseen
Takakiinnikkeet: toimitetaan 9
Dokumentaatiosarja
Virta-/NMEA 2000 -kaapeli 1,5 metrin virtakaapelilla ja 0,5 metrin NMEA 2000 -kaapelilla
M5x58 kierretapit x 4
M5 siipimutterit x 4
Ilmoittaja: Fantoy Sijainti: 65100 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Venetarvikkeet Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: https://www.fantoy.fi/se/catalog/product/view/id/496/s/raymarine-axiom-7-rv-7-mfd/category/422/
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.