Pellovägen 204

Stiftelsen Matarengihem – Kiinteistön myynti kilpailuttamalla

Matarengihem-säätiö laittaa 1 kiinteistön myyntiin.

Pello 5:71 on yhdistetty liike- ja vuokra-asuntotalo. Rakennuksessa on 4 huoneistoa yläkerrassa ja 1 huoneisto ja 2 liiketilaa alakerrassa. Valmistusvuosi 1987.

Rakennuksen kokonaispinta-ala on 412 neliömetriä, joka jakautuu kahteen kerrokseen. Kiinteistön tonttipinta-ala on noin 2900 neliömetriä.

Kiinteistö sijaitsee Pellon kylässä.

Kiinteistöön tutustuminen tapahtuu ajanvarauksella ja yhteyshenkilö katselmointia ja muita kysymyksiä varten on Jacob Lahti, jacob.lahti@overtornea.se.

Myynti tapahtuu tarjouskilpailun kautta, jossa myyjällä on vapaa harkintavalta ja myös oikeus hylätä kaikki jätetyt tarjoukset, jos ne eivät saavuta sovittua vähimmäismyyntihintaa. Tarjoukset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen upphandling@overtornea.se ja ne tulee olla perillä viimeistään 23.05.2024. Tarjouksissa on oltava kiinteistön nimi ja summa, jonka tarjoat maksettavaksi. Tarjouksessa on ilmoitettava myös nimi, puhelinnumero ja osoite. Jätetyt tarjoukset ovat voimassa 4 kuukautta tarjousten päättymispäivästä.
Ilmoittaja: Matarengihem Sijainti: 95793 Pello  Näytä kartalla
Osasto: Toimitilat & kiinteistöt Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.