CTM-sähköpyörillä

Tutustu vapauteen johtavaan polkupyöräilykokemukseen CTM-sähköpyörillä, joissa jokainen poljinpainallus vie sinut pidemmälle äärettömällä toimintasäteellä tehokkaan Shimano-akun ansiosta. Laajasta valikoimastamme löydät tyylikkäitä malleja niin naisille kuin miehille, sillä CTM ylpeänä tarjoaa jokaiselle makua ja tarvetta vastaavan vaihtoehdon.

Vieraile verkkosivustollamme osoitteessa https://jesajasport.fi tutustuaksesi vaikuttavaan valikoimaan CTM-sähköpyöriä ja löytääksesi täydellisen kumppanin. Eleganttien kaupunkipyörien ja kestävien maastoajoneuvojen väliltä löytyy jokaiselle seikkailulle jotakin.

Todellisen henkilökohtaisen kokemuksen saamiseksi tule käymään Showroomissamme ja myymälässämme aivan Jakobstadin ulkopuolella. Siellä voit kokeilla ja tutustua valittuun CTM-sähköpyörien valikoimaamme. Toivomme sinun varaavan ajan vierailullesi varmistaaksemme, että voimme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua.

Mukavuuden vuoksi tarjoamme myös leasingvaihtoehtoja johtavien kumppaneiden kautta, kuten GoByBike, FleetBike, Etufillarin ja E-bikepassi. Ota ohjat käsiisi matkallasi ja aloita jokaisen hetken nauttiminen tiellä CTM-sähköpyörällä Jesaja Sportilta.

Ota yhteyttä meihin tänään osoitteessa info@jesajasport.fi tai soita numeroon 040-7529338 saadaksesi lisätietoja ja anna meidän auttaa sinua löytämään täydellinen CTM-sähköpyöräsi. Vieraile verkkosivustollamme osoitteessa www.jesajasport.fi ja ota ensimmäinen askel kohti seuraavaa seikkailuasi kahdella pyörällä.

www.jesajasport.fi
info@jesajasport.fi
puh: +358407529338
Ilmoittaja: Jesaja Sport Sijainti: 68600 Pietarsaari  Näytä kartalla
Osasto: Pyörät Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.