SALE SALE ROCK MACHINE VYÖRY E90 ORANGE 2023

ROCK MACHINE VYÖRY E90 ORANSSI 2023

Nyt erikoishintaan 1kpl L koko 3750,00 €

Rock Machine Vyöry E90 - Sähköläskien lippulaivamalli! Modernin Fat Fun -runkogeometrian ansiosta se on uskomattoman suorituskykyinen ja hauska pyörä. Vyöryllä on korkealaatuinen hydroformattu runko, joka kestää suurempaa kuormitusta ja liikkuu kevyesti kaikkialla - poluilla, kivikkoisessa maastossa tai lumella.

Suunniteltu maastoseikkailuihin Shimano EP6 -tekniikalla, tämä on uskomattoman hauska ja monipuolinen pyörä. Tehokas moottori, jossa on 85 Nm vääntöä, tekee mäet pieniksi, ja suuri täysin integroitu 504Wh akku sopii myös pidemmille matkoille. Darfon-akkuintegraatio pitää painopisteen mahdollisimman alhaalla. Nopea lataus seuraavaa matkaa varten 4A Smart plus -laturilla.

Vaativampaan maastopyöräilyyn suunniteltu Microshift Advent 1x10 -vaihteisto Xpress-vivuilla vaihtaa nopeasti ja tarkasti myös vaativimmissa olosuhteissa. Hydrauliset levyjarrut pysäyttävät nopeuden tehokkaasti tiukemmissakin paikoissa. Joustohaarukka tasoittaa ajokokemusta hankalissa maastoissa, ja dropper-post kuuluu vakiovarusteisiin!

Laadukkaat tubeless-ready-vanteet sopivat täydellisesti pyörään, joka on suunniteltu vaativiin seikkailuihin. Erinomainen pito, kantokyky ja ajomukavuus Maxxis Minion 26 x 4.8 -renkailla! Helppo mukauttaminen omiin seikkailuihin lukuisien kiinnityspisteiden ansiosta. Suorituskykyinen Suomi Edition -sähkömaastopyörä on valmiina kaikkiin seikkailuihisi!

SHIMANO STEPS

Shimano Steps EP6 -sähköavustusjärjestelmä on markkinoiden huippua! Steps on äärimmäisen kevyt, kompakti ja luotettava sähköavustusjärjestelmä. Keskitetysti sijoitettu moottori momentintunnistimella on optimaalisesti tasapainotettu ja seuraa saumattomasti kuljettajan liikkeitä, tarjoten kevyen ja luonnollisen ajotuntuman.

www.jesajasport.fi
info@jesajasport.fi
0407529338

Ilmoittaja: Jesaja Sport Sijainti: 68600 Pietarsaari  Näytä kartalla
Osasto: Pyörät Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.