Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Siivous. Avustamme kotitöissä

12 345 €
Talcal - Palvelut yrityksille ja yksityishenkilöille. Myös yhteistyö ja alihankinta.

Palvelut - monipuolista ja laadukasta rakennus remontti, siivouspalvelua sekä kiinteistönhuoltoa pihahoitoa, kotitöissä autaminen, kauppa/asiointipalvelut yms. Jotain kuvia tehty työstä Facebookissa talcal nimellä.
Myös autokorjaus ja hitsaus onnistuu. Www.talcal.fi

PALVELEMME MYÖS ARKI-ILTAISIN JA VIIKONLOPPUISIN.

Ota yhteyttä ja kysy lisä.

Hinta 25+alv.

Kotitalous vähennys mahdollisuus.

Kaikki saman katon alta!

Talcal tarjoaa Vaasan seudulla Vaasa +150km luotettavaa ja laadukasta remontti, siivouspalvelua sekä kiinteistöhoittoa. Meiltä löytyy koulutettu ja ammattimainen henkilökunta, joka perehdytetään ja koulutetaan aina hyvin tehtäviin ja kohteisiin. Pystymme hoitamaan myös suurempia kohteita, sillä henkilöstöä saadaan aina tarvittaessa joustavasti lisää kohteeseen. Meiltä löytyy kaikki tarvitavat tavarat sekä välineet eri töihin.
Miksi ostaa itsellensa kallista tavaraa ja tekniika ja tehdä paljon töidä jos voisit säästä rahaa ja vaivaa tilamalla meidän palvelua! Lisätietoja talcaloy@gmail.com www.talcal.net tai puh. 0406784981 Facebookissa talcal
Ilmoittaja: Taavi Sijainti: 65370 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Rakennus & Puutarha Tyyppi: Myydään
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (13)
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.