Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Ruka joulu, Villa Pipo by the Lake, 78m2, kelohuoneisto

Vuokrataan 6 hengen tunnelmallinen kelohuoneisto Villa Pipo by the Lake kävelymatkan päässä Rukakylästä Kesäjärvellä. Järvi 70m, kauppa 400m, skibuspysäkki ja hiihtoladut kulkevat talon vierestä.

Villa Pipossa on 1 mh ja 1 makuusoppi, parvi ja tilava ja avoin keittiö olohuone. Alue ja asunto sopii erinomaisesti lapsiperheille.

HINNAT: Hinta alkaen 109eur/vrk su-to, talvella 129€ alkaen /vrk, minimi varausaika 3 vrk.

JOULU: on Rukalla vapaana vain Villa Pipo by the Lakeissa: 18-25.12: 1750€, 19-25.12: 1650€. Pyhällä on vielä vapaata joulu-uusi vuosi.

Pyhällä meillä on aivan keskuksen ytimessä 20-250 m rinteistä, laduista ja palveluista Lappimaja, Tunturimaja ja Arctic Lodges Pyhä.
Rukalla meillä on myös vuokrattavana iso 8 hengen kelomökki Villa Saarua by the Slopes, hinta alkaen 189 €/vrk, huippusesonkina alkaen 249€/vrk. Rinteeseen 3 min kävellen.

Lisäksi vuokrattavana on 500 m Aurinkorinteen hissiltä Little Bear - Pikkukarhu 8 hengelle, 2 mh ja avoparvi, Talvijärvi 160 m. Skibus ja hiihtoladut 50 m. Hinta alkaen 109€/yö su-to, talvella alkaen 139€/vrk.


Ilmoittaja: MariaG Sijainti: 93825 Rukatunturi  Näytä kartalla
Osasto: Asunnot Tyyppi: Vuokrataan
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (5)
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Peruuta
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.