Ilmoitus on vanhentunut!

Koirasuden pentuja

1 600 €
25.11.2017 syntyneestä pentueesta vapaana 4 narttua sekä yksi uros. Kaikki varattavissa olevat pennut ovat väriltään vaaleanharmaita. Sutta pennuissa on laskennallisesti noin 45 .

Nordic Wolfdogs Yucatan
Nordic Wolfdogs Yarrah
Nordic Wolfdogs Yoda
Nordic Wolfdogs Yura
Nordic Wolfdogs Yogi

Pentujen emä Littleswamps Scirocco on isokokoinen 69 cm / 35 kg, erittäin kaunis ja hyväluonteinen 30 koirasusi, jossa on suden lisäksi pääasiassa siperianhuskya.

Pentujen isä Sand on vielä emääkin kookkaampi 71 cm / 40+ kg 60 ulkomaantuonti, jonka suku menee suoraan tunnettuihin amerikkalaisiin Southern Breeze-linjoihin. Luonteeltaan pentujen emää varautuneempi, mutta kuitenkin kiltti ja utelias niin vieraille ihmisille kuin toisille koirillekin. Sandissa on suden lisäksi saksanpaimenkoiraa, siperianhuskya ja alaskanmalamuuttia.

Molemmat vanhemmat ovat olleet aina täysin terveitä. Emällä on tutkitusti terveet lonkat, kyynärät ja polvet. Lisäksi emästä on tehty MyDogDNA-passi, jossa kaikki testatut sairaudet näyttävät negatiivista sekä DM-testi, joka sekin on negatiivinen.

Pennuista odotetaan tulevan kookkaita, jopa vanhempiansa suurempia, sosiaalisia ja rohkeita perhekoiria, jotka ovat luonteeltaan itsenäisiä, mutta kuitenkin koulutettavissa. Ulkonäöltään pennut tulevat olemaan erittäin susimaisia. Ainakin osalle pennuista tulee vaaleat, jopa keltaiset silmät.

Yhdistelmä on ainutkertainen, sillä pentueen emälle ei enää tämän jälkeen tule pentuja! Emä on juuri täyttänyt 8 vuotta.

Pennut asuvat sisällä tottuen kodin ääniin, lapsiin, vieraisiin ihmisiin, toisiin koiriin ja muihin kotieläimiin. Pennut ovat jo aloittaneet sisäsiisteyden opettelun erittäin hyvällä menestyksellä. Autoilua opetellaan ennenkuin pennut lähtevät uusiin koteihin. Pentuja, niiden vanhempia ja muita sukulaisia saa tulla katsomaan!

Pennut ovat luovutuksessa 8-viikkoisina 20.1.2018 alkaen. Pennut luovutetaan pannan, hihnan, kauppakirjan ja sukutaulun kera mikrosirutettuna ja
Ilmoittaja: ---- Sijainti: 74160 Iisalmi  Näytä kartalla
Osasto: Eläimet & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.