Ilmoitus on vanhentunut!

Alanyan aurinkoon

40 000 €
Pidätkö aurinkolomasta asuen omassa huoneistossa ja samalla nauttien monipuolista palveluista? Silloin paras vaihtoehto on oma huoneisto Alanyassa / Sidessä.
Halvimmat huoneistomme ovat alle 40.000 €. Kohteissamme on sisä- ja ulkouima-allas, turkkilainen sauna, kuntosali, sauna, pelihuone, leikkihuone, vesiliukumäki, ravintoloita, grillipaikka ja paljon muuta. Siinä on jotain koko perheelle!!
Nyt on oikea aika investoida. Hinnat ovat edelleen alhaisia! On odotettavissa seuraavana vuonna n. 10-15 hinnannousu - hyvä sijoitus. Halutessasi voimme hoitaa myös huoneistosi vuokrauksen, voit ansaita hyvät rahat. Autamme sinua vuokra-asioiden hoidossa, lisäämme huoneistosi sivuillemme ja hoidamme vuokrauksen käytännön järjestelyt paikan päällä, myös tarkastukset ja loppusiivouksen!

Lisäinformaatio? Ota yhteyttä kotisivumme tai facebook–sivumme kautta.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: 67200 Kokkola  Näytä kartalla
Osasto: Ulkomaan asunnot Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.