Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla ja sen jälkeen "Salli kaikki" painiketta.

Ruka, tyylikäs mökki rinteessä, NUTS

Tasokas ja tunnelmallinen kelomökki etelä- ja länsiterassilla rinteiden, latujen, vaellusreittien, bike parkin ja lastenmaan vieressä. Rinteeseen on parin minuutin kävelymatka. Valtavaaran luonnonsuojelualue ja kansallispuisto alkavat käytännössä takapihalta. Mökki on täydellisesti varustettu vakituiseen asumiseen ja ennen talvea voimme harkita myös pidempää vuokrausta.

Mökissä on avoin ja tilava yhteinen tila, 2mh ja iso avoparvi kolmella sängyllä. Ulkovarastoissa voit säilyttää esim. suksia ja polkupyöriä.

Hinnat alkaen 229€ su-to talvella, 119€/vrk su-to kesällä, minimivuokrausaika 3 vrk. Päivitetty varauskalenteri ja lisää kuvia https://laplandvillas.bookingonline.fi ja lisää kuvia
Villa Saaruan kuva-albumin alta https://m.facebook.com/pg/laplandvillas/photos/?ref=content_filter&mt_nav=0 HINNAT ja varauskalenteri: Meillä on oma varauskalenteri joka löytyy osoitteesta https://laplandvillas.bookingonline.fi/
S-posti: laplandvillas@gmail.com

-Mahdollisuus vuokrata myös viereinen, isompi Ruka View 4mh mökki jos haluatte tulla loman viettoon ystävien tai suvun kanssa. Joulu vielä vapaana. Mökissä on 4 mh, upea, lähes koko talon kiertävä avoterassi. Lisätietoja yllä olevasta varauskalenterista, Facebookista, Instagramista nimellä Lapland Villas, viestillä tai soittamalla.
MUITA VAIHTOEHTOJA, PYHÄTUNTURI: Meillä on kelomökkejä Pyhän ytimessä 50-150m rinteistä, laduilta, ravintoloista ja liikekeskuksesta. Mökkeihin mahtuu 4-6 hkl. Keloasunnoista 5 on samassa rivitalossa ja kaksi 100m päässä toisistaan. Voitte vuokrata esim koko rivitalo jos tulette isommalla porukalla esim 20 hkl, 5x4hlö.

Vi talar även svenska, välkomna
Ilmoittaja: MariaG Sijainti: 93825 Rukatunturi  Näytä kartalla
Osasto: Huvilat Tyyppi: Vuokrataan
Lisätietoa: https://laplandvillas.bookingonline.fi
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.