Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Ilmoitus on vanhentunut!

Rantahuvila ja tontti Kumpelikarin saarella

120 000 €
Myytävänä kaunis ja äärimmäisen hyvin hoidettu rantahuvila ja tontti Kumpelikarin saarella Kokkolan saaristossa. Huvilan on rakentanut vanhempi pariskunta suomalaiseen kesänviettoon. Huvila ja tontti myydään nyt pariskunnan iän ja terveydentilan takia. Tontti koostuu etelään kallistuvasta kukkulasta ja harvasti kasvavasta koivumetsästä pohjoiseen päin. Tontin suuruus on 2258 m² ja sijaitsee noin viiden minuutin veneilymatkan päästä pienvenesatamasta Lemurintiellä.
Alueella on kaksi hyvin hoidettua mökkiä, jotka sijaitsevat rannan lähellä. Vähän kauempana rannasta on rakennettu ulkokeittiö ja se on rakennettu luonnollisista kivistä ja sementistä. Myös kolme latoa kuuluu tonttiin. Rannalla on kaksi laituria johon voidaan kiinnittää 2-3 venettä. Toiminnallinen maakellari on olemassa.
Suurempi mökki on rakennettu hirsistä ja katto on pellistä. Se on rakennettu 1964 ja siinä on 1 kerrosta. Rakennus on noin 24 m² ja toinen kerros on saman pinta-alan kokoinen. Rakennuksessa on keittiö, olohuone, makuuhuone ja takka. Makuuhuone on toisessa kerroksessa.
Pienempi mökki on myös hirsistä ja rakennettu 1967. Tämä sisältää puusaunan, vaatehuoneen, makuuhuoneen ja takan. Kokonaispinta-ala on noin 15 m².
Yhdessä ladossa on ulkovessa sekä säilytystilaa puille ja työkaluille.

Lisätietoja tai näyttelyn varaus, ota yhteyttä Jarl Granniin, puh. 0400 616 070
Lisätietoja tai kuvia sähköpostitse voi saada Ludwig Grannilta vain ruotsiksi tai englanniksi!

GPS-koordinaatit: 63 ° 5507.1 N 23 ° 1332.3 E
GPS-koordinaatit venepaikoille: 63 ° 5443.2 N 23 ° 1412.3 E
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Huvilat Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.