Ilmoitus on vanhentunut!

Easywalker sku lastenvaunut, barnvagn

200 €
Myydään siistikuntoiset Easywalker sky lastenvaunut. Istuinosassa hieman auringonpolttamaa, mutta muuten ehjät ja siistit mustat vaunut. Etupyörä lukittavissa tai pyörii 360 astetta. Mukaan tulee sadesuoja ja koppa johon oma sadesuoja. Monikäyttöiset vaunut, jotka menee pitkään. Nelivuotias mahtuu vielä hyvin näihin. Näihin saa kiinni maxi cosin ja cybexin kaukalon, mutta täytyy ostaa adapterit erikseen. Mukaan saa halutessaan maxicosin vanhempaa mallia olevan kaukalon, joka on kuitenkin uudenveroinen. Viisipistevyöt ja istuimen saa kolmeen asentoon. Kolmas on täysmakuu. Meillä ollut saman mallin vaunut myös tuolina ja en voi kuin kehua. Tule katsomaan. Också på svensk kan man fråga.

Uusien pelkkien vaunujen hinta on pelkästään 400€ hujakoilla. Nämä on laadukkaat alumiinirunkoiset vaunut, jotka jousitettu. Myyn 200€.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: 68600 Pietarsaari  Näytä kartalla
Osasto: Lastentavara Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.