Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

Ilmoitus on vanhentunut!

Huvila ja biljardi alk. 220e/vrk. Pyhtää, 1h Hki

220 €
Iso hirsinen merenrantahuvila Pyhtäällä, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Huvila on osittain kaksikerroksinen, n.130 m2. Huvila soveltuu hyvin lomanviettopaikaksi, mutta myös kokouspaikaksi ja illanviettojen ja juhlien järjestämiseen. Majoitustilat 12 henkilölle. Vuokrahinnat keväällä 220e/arki ja viikonloput hintaan 770 euroa. Tarjoushintaan 2-4.5 nyt 290 euroa.

Olohuoneesta avautuu upeat näkymät aavalle merelle ja aina Loviisaan saakka. Vuokramökissä on iso avara oleskelutila, keittiö, ruokailutila, neljä makuuhuonetta, sauna, pesu- ja pukuhuone jossa wc, sekä lisäksi erillinen wc. Isolla parvella on makuutiloja ja biljardipöytä. Yksi makuuhuone on saunan päällä, jonne käynti tikapuita pitkin saunan terassilta.

Vuokramökillä on kaksi merelle aukeavaa verantaa. Rannan tuntumassa on nuotiopaikka ja metsän suojassa talvigrillaukseenkin soveltuva grillikota. Kotaan sopii jopa 10 henkilöä istumaan ja nauttimaan nuotion ääressä. Penkeillä porontaljat lämmittävät kylminäkin iltoina.Verannalla lisäksi kaasugrilli.

Meren äärellä on laituri ja uimaportaat. Ranta on luonnonhiekkainen, pyöreiden kivien peittämä ranta. Laiturin päässä on luonnonhiekkainen melko kova merenpohja. Soutuvene kuuluu vuokraan. Moottorivene erikseen vuokrattavissa.

Lisätietoja ja kuvia Skitunäsin merenrantamökistämme osoitteessa https://kotteria.com/skitunasin_vuokramokki/

Päivitetty varauskalenteri, vuokrahinnat ja varausehdot osoitteessa https://kotteria.com/varaus/

Tiedustelut ja yhhteydenotot:
Minna Kotiaho 0400 534269
Asiakaspalvelu 0400 868889
asiakaspalvelu at kotteria .com
Ilmoittaja: ---- Sijainti: 00890 Helsinki  Näytä kartalla
Osasto: Huvilat Tyyppi: Vuokrataan
Lisätietoa: https://kotteria.com/skitunasin_vuokramokki/
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.