Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

MYYTY!

FinPower starttibuusteri

140 €
FinPower starttibuusteri on periaatteessa uusi, olen pari kertaa sitä tarvinnut ja kerran sen ladannut täyteen, pari kuukautta vanha.
Todella kätevä ja pienikokoinen laite jolla käynnistät niin ison kuin pienenkin moottorin silloin kun omalla akulla ei muutakuin örisee.
Lisäksi paketissa on liittimet lähes kaikkeen tarvittavaan lataukseen, itse laitteen voi ladata joko 220V tai auton tupakansytyttimestä.
Laite lupaa 18000mA eli on markkinoiden tehokkaimpia ja kaikki kulkee mukana kätevässä salkussa joka ei paljoa tilaa vie.
Maksoi ostaessa 195,00€

FinPower-82 on korvaamaton apu silloin kun hätä on suurin. Kun auton, veneen, moottoripyörän, tai ruohonleikkurin akku on tyhjä eikä enää käynnistä moottoria. Et enää jää pulaan, kun auto ei käynnisty tai kun kännykän akku loppuu juuri, kun puhut tärkeää puhelua eikä pistorasiaa ole mailla halmeilla. Kaapeleissa on BOOST toiminto jonka avulla voit käynnistää koneita jossa akku on aivan tyhjä tai puuttuu kokonaan.

Tämä pieni 0,6 kg, mutta voimakas käynnistin, pystyy käynnistämään autoja, veneitä ja moottoripyöriä jopa 8 litran diesel ja V8 moottoreita. FinPowerilla voidaan käynnistää jopa 30-40 kertaa, ennen kuin se on ladattava uudelleen. FinPowerissa on USB-liitin, jonka avulla voit ladata kännyköitä ja muita USB-liitännäisiä laitteita sekä liitin jolla voi ladata muun muassa kannetavia tietokoneita, GPS laitteita, kameroita, ym.
Akun kapasiteetti on 18 000 mAh ja enimmäiskäynnistysvirta 600A.

Toimitukseen kuuluu:

– Laukku
– Laturi 230 V
– Autolaturi 12 V
– Kaapeli 3 + 1 mikro kännyköille, tableteille, taulutietokoneille
– Kaapeli iPhone 4 ja iPhone 5 puhelimille
– Kaapeli sekä 8 sovitinta kannettavia tietokoneita varten
– Käynnistyskaapelisarja

Lisävarusteena:

– OBD2 virtajohto
– Tupakansytytin virtajohto

Tekniset tiedot
Paino: 610 grammaa
Kapasiteetti: 18 000 mAh / 66,6Wh
Mitat: 224 x 87 x 29 mm
Käynnistysvirta: 300 amp, peak:600 amp.
Syöttö:
5V/1A Kännykät, tabletit ja muut vastaa
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Autonosat & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.