Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

Ilmoitus on vanhentunut!

Vuokrataan valoisa rivitalokaksio päätyasunto Nurmijärveltä

775 €
Kesäksi kotiin rauhalliselle alueelle sekä lähelle palveluita?

Urttilanmäki sijaitsee Nurmijärven kehittyvällä alueella. Läheltä löydät kaikki päivittäiset palvelut kuten pian avattavan uuden kauppakeskuksen, täysin remontoidun uimahallin sekä hetki sitten alueelle avatun oman terveysaseman.

Kävelymatkan päässä ovat lisäksi täydelliset ulkoilumaastot sekä Suomen suurin lähde Sääksjärvi ja Sääksin uimaranta kesäkahviloineen.

Tämä valoisa 46,5m2 tehokkaita asuin-neliöitä käsittävä ja vuonna 2012 valmistunut uutta vastaava rivitalon päätykaksio sijaitsee rauhallisella Urttilanmäen alueella.

Kahden huoneen, keittön ja saunan lisäksi kohteeseen kuuluvat katettu tilava terassi, ulkovarasto sekä autopaikka ulko-oven välittömässä läheisyydessä.

Asunto on heti vapaa.

Vuokra 775€/kk sis. lämmitys + vesi 15/kk/henkilö. Tarjotaan vuokralle kevyesti kalustettuna tai ilman.

Vuokravakuus 1500€ tai 775€ + henkilötakaus. Luottotiedot tarkistetaan. Vuokrasopimuksen pituus 12 kuukautta, jonka jälkeen jatkuu toistaiseksi voimassaolevana. Oma sähkö- ja vakuutussopimus.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Rivitalot Tyyppi: Vuokrataan
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.