Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

Ilmoitus on vanhentunut!

Myydään kesämökki - Pietarsaari, Södra Bredskär

93 000 €
Myydään kauniilla ja rauhallisella paikalla 2010 rakennettu 53 m2 hirsihuvila, 2 mh ja iso tupakeittiö, iso terassi etelään. Kaupungin keskustaan 6 km, kesävesi, sähköliittymä, autotie pihaan, tie on aurattuna talvisin yksityisen tieosuuskunnan toimesta.

Mökissä Balladi-takka ja mahdollisuus kytkeä sähkö/öljytäytteiset patterit. Keittiössä jääkaappi/pakastin, sähköliesi ja uuni, mikro.

Omalla kauniilla 1000 m2 tontilla myös O-Woodin lato 2007 sekä Lillevilla mökkiliiteri 2005. Sauna n. 15 m2 on kunnostettu, kattopinnoite uusittu kesällä 2016. Haja-asutusalueen jätevedenkäsittelyä varten Uponor-mökkikaivo. Lisäksi pihassa oma vesikaivo, ulkogrilli, kasvihuone jossa satoa tuottava Zilga viiniköynnös, mustaherukkapensaita, kasvimaa, kukkia, pensaita.

Yhteisranta sekä ruopattu veneväylä.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Huvilat Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.