Ilmoitus on vanhentunut!

Infrapunahoitolaite SchröderSohn GmbH

450 €
Kaksi kertaa koekäytetty laite, käytännössä uuden veroinen. Ovh.620 eur Laitteen kokonaisteho infrap. 350W Siirtoteline sopii kulkemaan alle 90cm leveiden hoitopöytien yllä. Korkeussäätö 100-175cm.Kokoontaitettuna sopii pieneen tilaan. Laitteen hoitoala kehosta kerralla 40x70 cm, eli tehokaskin on.

Sopii terveysalan ammattilaiselle, kuten hierojat, fysioterapeutit, vyöhyketerapeutit yms. Mutta sopii myös kotikäyttöön terveystietoiselle.

Kuvat tulossa ilmoitukseen viikonloppuna 5-7.5 aikana!

Perustietoa infrapunahoidoista

Infrapuna lämmittää 2-4cm syvyyteen ihoon ja lihaskudokseen. Se moninkertaistaa aineenvaihdunnan n.60 ja entsyymitoiminnot. Sopii urheilijoille ja kuntoilijoille nopeuttamaan palautumista ja lievittämään lihaskipuja. Hoidoilla on kuitenkin myös monia muita etuja, kuten aineenvaihdunnan vilkastuttaminen. Hoidot tehostavat ääreisverenkiertoa ja lämmittävät kudosta syvältä, mikä saa elimistön vapauttamaan siihen kertyneitä toksiineja. Vaaraton ja kivuton tapa lihasrentoutukseen. Äkillisen- ja kroonistuneen kivun lievityksessä saatu hyviä tuloksia. Toimii myös lämmittelynä ennen normaalia hierontatapahtumaa. Saattaa vaikuttaa edullisesti myös kilpirauhashäiriöihin
Ilmoittaja: ---- Sijainti: 62200 Kauhava  Näytä kartalla
Osasto: Urheilu & Vapaa-aika Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.