Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

MYYTY!

BMW 530da 2002 M-Sport

4 390 €
Myydään kuuden vuoden yhdessäolon jälkeen haikein mielin todella siisti, räpeltämätön, hyvin varusteltu, säännöllisesti ylihuollettu, varmatoiminen alkuperäinen M-sport farkku. Yhteistä taivalta takana tämän kanssa noin 100 tkm ja hyvin on palvellut ja varmasti jatkossakin huolettomia kilometreja edessä!

Uutta osaa on laitettu x-määrä ja rahamäärää ei uskalla edes laskea mitä tähän on laitettu. Uusittu vuosien saatossa mm. turbo, etuiskarit, laturi, kaikki tukivarret eteen ja taakse, vasen ilmapussi, cooleri, vaihteistoöljyt huuhtelemalla + suodatin + peräöljyt uusittu viimekesänä yms. kaikesta kuitit tallessa. Mukaan jotain ajansaatossa kertynyttä tilpehööriä kuten vanha cooleri, poistettu EGR-venttiili, vaihteistoöljyä, kromiset munuaiset yms.

Katsastettu 7.5.2018 huomautuksitta.

Vahattu päältä ja puunattu sisältä 12.5. Ajettu tämän jälkeen autotallin suojaan ettei pölyynny. Eli valmis paketti uudelle omistajalle.. :

Uutta autoa en ole myymässä, joten tässä mainittavat asiat: takaluukun lasin kehys ruosteessa tyyppivika, ei kuitenkaan näy ulospäin. Pienen pientä kuplaa muutamassa paikassa maalin alla, ei kuitenkaan alustassa, yleisilme siisti! Ilmastoinnin sähköflekti ei toimi, mutta ilmastointi toimii hyvin ja viimekesänä huollettu. Ei vaikuta muuten kuin helteellä parkissa alkaa ilmastoinnista teho loppua, uusi flekti noin 150€. Takana parkkitutkasta anturi pimeänä, piippailee omiaan. Varastosta löytyi näköjään uusi tutkan anturi jonka saa mukaan.

Siistit kesävanteet jotka istuu tähän hyvin ja ei tule joka nurkalla vastaan. Koko edessä 235/40R18 ja takana 265/35R18. Talvirenkaat parhaat päivät nähneet Continentalit 225/50R17 alkuperäisillä vanteilla.

Muita mainittavia varusteita: Webasto, täydellinen/alkuperäinen M-Sport varustus mm. mustat sport-jakkarat & musta kattoverhoilu, takana ilmajouset, alkuperäinen BMW matkapuhelin keskikonsolissa, 16:9 navi, lisäksi asennettu Defan kiinteä akkulaturi Webaston käyttöä ajatellen. Akkuna Bosch 95a
Vuosimalli: 2002 Mittarilukema: 331500 km
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Autot Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.