Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

Ilmoitus on vanhentunut!

Ajotietokone näyttö - Kiinteä OBD2 näyttö ja vikakoodinlukija/nollaaja ajoneuvoon

69 €
SUPER TARJOUS 69€ sis 24alv
WWW.TUUNAA.NET

Uusi ajotietokone näyttö - Kiinteä OBD2 näyttö ja vikakoodinlukija/nollaaja ajoneuvoon

Näytöllä näet tietoja autosi ajotietokoneesta. Näet veden lämpötilan, nopeuden, kierrosluvun, akun jännitteen, reaaliaikaisen polttoaineen kulutuksen, käynnissä oloajan keskikulutuksen, pitkän ajan keskikulutuksen, pihailman lämpötilan, ajoajan, ahtopaineen, imuilman lämpötilan, ilman virtauksen, kaasuläpän asennon, ja paljon muuta yhdestä kuvasta näkee kaikki perustiedot mitä näytöltä voi nähdä.

Voit myös lukea ja nollata normaalit vikakoodit tällä laitteella, mikäli ajoneuvosta löytyy vikakoodi niin laite myös kertoo mitä kyseinen koodi tarkoittaa.

Näyttöön kiinnitetään mini usb kaapeli, jonka toinen pää johdetaan autossa olevaan OBD2 porttiin kiinni. Näyttö on suunniteltu niin että voit asentaa sen kiinteäksi ajoneuvon lisämittaristoksi, asettaa haluamasi tiedot päänäkymään, valita taustavärin valikosta ja pitää sitä kytkettynä vaikka koko ajan. Näytöltä näet heti tietoa kun ajoneuvo käynnistetään tai virrat laitetaan päälle.

Näyttöä on helppo käyttää. Yhdellä näppäimellä hoidetaan kaikki: Vasemmalle ja oikealle kääntämällä liikut valikossa. Painallus vahvistaa valinnan. Pitkä painallus palaa takaisinpäin valikossa tai poistuu kokonaan valikosta.

Todella kätevä laite varsinkin autoihin joiden mittaristosta ei näe kaikkea perustietoa tai jokin tietty vikakoodi ilmestyy ja se halutaan vain poistaa.

Laitetta on testattu myös autossa joka meni vikatilaan ajon aikana menettäen tehonsa. Tällä laitteella vian sai nollattua auton ollessa vauhdissa/käynnissä VW Passat 2.0 TDI vm.2010

Tekniset tiedot:

· Tukee normaalit OBD2 protokollat

· Käyttöjännite: 10-18V 12V

· Käyttövirta: Alle 80mA

· Lepovirta: Alle 15mA

· Toimintalämpötila: -20 - +80°C

· Näytön mitat: 57x67x46mm

Sisältää:

1 x OBD2 näyttö

1 x OBD2 - Mini-USB kaapeli

1 x Ohje

Vuosimalli: 2018
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Autonosat & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: http://www.tuunaa.net
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.