Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Omakotitalo Vaasan Metsäkalliossa 5h+k+s+ph+khh 144m2

329 500 €
Myydään kaunis klassisen tyylikäs OMAKOTITALO halutulla ja suositulla METSÄKALLION asuinalueella VAASASSA. Uudehko talo erillisellä autotallilla on valmistunut 2015. Näyttävyyttä ja valoisuutta lisäävät erkkerit talon molemmin puolin. 144m2 omakotitalo jossa on 5H+K+S+PH+KHH sekä erillinen 40m2 lämmin autotalli. Toimiva ja käytännöllinen pohjaratkaisu, avara yhdistetty keittiö/olohuone soveltuu koko perheen yhdessäoloon, tilavuutta sekä viihtyisyyttä lisää vino ylös nostettu katto.
4 makuuhuonetta, joista päämakuuhuone on erillään muista. Käytännöllinen kodinhoitohuone jonne kulku keittiöstä, pesuhuoneesta sekä ulkoa. Saunassa puhdistusta helpottavat ylös nostettavat lauteet, pesuhuoneessa 2 erillistä suihkua sekä WC. Lisäksi erillinen WC jonne käynti avarasta eteisaulasta. Talossa on VESIKIERTOINEN LATTIALÄMMITYS jonka energia lähteenä toimii MAALÄMMITYS.

Iso ja suojaisa ulkoterassi länteen luo viihtyisyyttä ilta aurinkoon. Terassille kulku pihasta, olohuoneesta sekä kodinhoitohuoneesta. Luonnonkaunis piha kivineen ja kivetyksineen on helppohoitoinen. Omakotitalon tontti rajoittuu luonnon metsään ja metsäpolkuihin.

Erillinen autotalli johon käytännöllinen kulku suoraan ajotieltä. Kahden auton tallissa on leveä sähkötoiminen nosto-ovi kaukosäätimellä. Katoksessa on myös erillinen sivuovi. Autotallissa on lattialämmitys. Etupihalla on hyvät paikoitustilat useammillekin autoille ja kulkuneuvoille.

Suositun asuinalueen välittömässä läheisyydessä on erittäin runsaat palvelut ja harrastusmahdollisuudet alle kilometrin säteellä. Automarketit, kauppakeskukset, ravintolat, huoltoasemat, varaosa- sekä erikoisliikkeet,... Lasten päiväkoti sekä esikoulu, leikkipuistot, kuntopolut sekä hiihtoladut,... Erittäin hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan sekä Vaasan kaupungin linja-autoliikenne ja turvallinen pyörätieverkosto.

Ihanteellinen kaunis omakotitalo luonnonrauhaa etsivälle ja loistavien palvelujen välittömässä läheisyydessä.

TULE JA IHASTU!


Ilmoittaja: Martti Knuuttila Sijainti: 65300 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Omakotitalot Tyyppi: Myydään
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (4)
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.