Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

South Beach dieetti, Arthur Agatston

5 €
Yhdysvaltalaisen sydäntautilääkärin Arthur Agatstonin kehittämä South Beach on dieetti, jossa oikeanlaisia hiilihydraatteja ja rasvoja syömällä voidaan laihtua 3-5 kiloa ensimmäisen kahden viikona aikana.

Agatstonin mukaan suurin osa ihmsten liikakiloista johtuu hiilihydraateista, joita saamme leivonnaisista, snackseistä ja muista pitkälle jalostetuista elintarvikkeista. Kun ruokavaliosta poistetaan nämä pahatyt hiilihydraatit, veren glygoosipitoisuus vähenee, aineenvaihdunta normalisoituu ja paino alkaa pudota varsin nopeasti.

South Beach -dieetissa haitalliset hiilihydraatit korvataan kasviksista saatavilla hyvillä hiilihydraateilla. Dieetin ensimmäisessä aiheessa nautitaan runsaasti proteiineja: kanaa, kalaa, lihaa sekä terveydelle edullisia ruokaöljyjä. Vähärasvaiset maitotuotteetkin ovat sallittuja. Toisessa vaiheessa lisätään hyvälaatuisia hiilihydraatteja ja kolmannessa vaiheessa, jossa pyritään pysymään ihannepainossa, ruokavalio on jo paljon monipuolisempi ja sallii herkuttelunkin.

South Beach -dieetti tähtää pitkäaikaiseen, pysyvään hyvinvointiin. Se auttaa omaksumaan terveellisemmät elämäntavat ja myös noudattamaan niitä jatkossa....

Postmaksu 5,20€ XXS-paketti
Ilmoittaja: Nina Hautala Sijainti: 25570 Teijo  Näytä kartalla
Osasto: Kirjat & Kaunokirjallisuus Tyyppi: Myydään
 
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.