Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

6 kiloa 6 viikossa

8 €
Jokaiselle päivälle herkulliset vähähiilihydraattiset reseptit ja treenivinkit

Haluatko pudottaa painoasi nopeasti ja tehokkaasti? Kaipaatko vinkkejä terveellisemmästä ja silti maistuvasta ruoasta? 6 viikon ohjelman avulla karistat ylimääräiset kilot vaivattomasti ilman hermoja kiristäviä nälkäkuureja. Mikä parasta, nyt voit syödä samaa ruokaa kuin muut perheenjäsenet. Nämä vähähiilihydraattiset ruoat maistuvat muillekin kuin laihduttajille.Herkullisten reseptien lisäksi saat hyviä neuvoja, joilla vältät tielle osuneet kiusaukset ja saavutat tavoitteesi. Laihduttaminen tämän kirjan avulla on niin helppoa, ettet voi epäonnistua!Ulrika Davidsson ja Ola Lauritzson ovat vähähiilihydraattisen ruokavalion asiantuntijoita. He ovat julkaisseet useita elämäntapojen muutokseen innostavia oppaita, jotka ovat olleet myyntimenestyksiä myös Suomessa.

Toim.kulut 5,20€, XXS-paketti
Ilmoittaja: Nina Hautala Sijainti: 25570 Teijo  Näytä kartalla
Osasto: Kirjat & Kaunokirjallisuus Tyyppi: Myydään
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.