Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

Ford Mondeo STW -03 1,8l ei leimaa

349 €
Vaihto mahdollinen sähköavusteiseen polkupyörään, mopoon tai mönkijään.

Tästä 6-vuotta mulla palvellut foordi korjattavaksi, pomppas päästöistä viime katsastuksessa lokakuun lopulla, ei enää ajoaikaa seisonnassa. Kone käy siististi, mutta savuttaa paljon kaasuttaessa. Öljyä syö jonkun verran. Jäähdytinnesteeseen ei ole sekoittunut ainakaan öljyä. Moniurahihna vähän kitisee välillä.
On vaihdeltu molempia lambdoja erityyppisiin useita kertoja ja uutta katalysaattoria tuloksetta, moottorihäiriövalo herjaa lambdavikaa.
Autosta löytyy reippaasti ruostetta ovien alareunoista, kuskin puolen helmasta ja hieman toisesta etukaaresta, niinkuin kuvista ilmenee. Ollut nosturilla hiljattain, eikä pohjasta pahempaa ruostetta juuri löydy, ei ole massattu, eikä hitsattu koskaan.
Kuitteja löytyy muutamien satojen eurojen edestä osista ja teetetyistä korjaustöistä, moottoriöljyt ja suodatin vaihdettu noin kerran vuoteen omasta toimesta.Sisusta on täysin ehjä, mutta erittäin likainen.
Ilmastointi toimii ja kylmäaineessa ei ollut grammaakaan vajausta kesällä tarkastettaessa.
Myydään alla olevilla loppuunajetuilla nastarenkailla ja ilman vararengasta, toisia renkaita ei tule mukaan.
Hinnasta voidaan neuvotella mieluiten paikanpäällä. Vaihtoa voi ehdottaa kaikkiin 2-pyöräisiin, mutta ei mielellään autoon.

Soita ja kysy lisää.
Vuosimalli: 2003 Mittarilukema: 276000 km
Ilmoittaja: Juuso Sijainti: 65610 Mustasaari  Näytä kartalla
Osasto: Autot Tyyppi: Myydään
 
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.