Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

MYYTY!

Mercedes-Benz C280 sport vm. 1994

1 950 €
Tästä myyntiin ripeäkulkuinen ja hyvin varusteltu Mercedes dieselauton alta pois.

Auto ollut minulla reilun vuoden, toiminut kokoajan moitteettomasti. Mersu säilynyt kohtuu siistinä vaikka vanha auto onkin, sisusta todella hyvässä kunnossa mutta korissa hieman ruosteita ja käytönjälkiä, ei kumminkaan mätä ja ikäisekseen vähällä selvinnyt. Auto kulkee suoraan vetelemättä.

Varusteita löytyy yllättävän hyvin, kuten sähköikkunat, penkinlämmittimet, automaattivaihteisto, kaukolukitus, lasinen sähkökattoluukku ja musta täysnahkasisusta yms.. Näistä kaikki muut varusteet toimivat moitteettomasti, paitsi oikea takaikkuna ei aukea. Takaluukku myös vaimennettu STP-vaimennusmatolla.

Katsastettu syksyllä 2018, eli ajoaikaa riittää hyvin vielä. Viimeisimpänä vaihdettu uudet puolat sekä akku, perusremppoja myös tehty ajallaan ja autoon on vanha omistaja vaihtanut uuden sähkösarjan moottorille laaja tyyppivika M104-moottoreissa!. Ei syö öljyä eikä muitakaan nesteitä.

Mutta tietekin vanhasta autosta löytyy pientä vikaa, kuten etujarrupalat ovat kuluneet ja näyttävät siten mittaristossa jarrujen kulumisvaloa, yllä mainittu oikea takaikkuna ei aukea, korissa ruostetta ja autoon on vain yhdet vanteet uusilla talvirenkailla. Mittaristo myös vaihdettu, oikea ajomäärä 10-20tkm vähemmän.

Varmasti jäi jotain kertomatta, niin lisätietoja saa soittamalla!
Vuosimalli: 1994 Mittarilukema: 384000 km
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Autot Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.