Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Ilmoitus on vanhentunut!

Omakotitalo Lålbyyssä, Lapväärtti

120 000 €
Talo Lålbyyssä, Lapväärtissä myytävänä. Sijaitsee luonnonläheisenä ja rauhallisella alueella. Sopii erinomaisesti lapsiperheelle. N. 3 km Lapväärtiin ja n. 5 km Kristiinankaupungin keskustaan.

Talo oli muuttovalmis kesäkuussa 2000. Talon kokonais pinta-ala on 198m2 josta 130 m2 on asuinpinta-ala. Talon yhteydessä on autokatos yhdelle autolle sekä lämmin autotalli. Talo ei sisällä kantavia seiniä, mitä tarkoittaa että huoneiden jakoa voi muuttaa, myös asuinpinta-ala. 2 makuuhuonetta, vierasvessa, iso vaatehuone, kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna, tupakeittiö. Keittiössä on puulämmitteinen varaava uuni sekä vieressä hella. Talossa on koneellinen ilmastointi. Vesilämmitteinen lattia ja joka huoneessa erillinen termostaatti. Lämpöikkunat. Käyttöullakko. Ulkokatto vaihdettu 2016 peltiin ennalta ehkäisevästi. Talo on kytkettu kuitukaapeliverkkoon.Vesivahti Leacomatic kytketty vesisysteemiin. Ulkoseinissä 100mm uretaania+50mm vuorivillaa. Kaikkissa seinissä lastulevyt ja kipsilevy, mitä tarkoittaa että painavammatkin tavarat pysyy senällä. Lämmönlähteeksi on monta mahdollissuutta käyttää. 1000l lämpövesivaraaja joka voidaan lämmittää sähköllä,puilla,hakkeella/stokeri,aurinkopaneeli.Aurinkopaneeli on 9 m2 joka kääntyy automaattisesti auringon mukaan.Pihassa on eristämätön ulkorakennus 10x6 metriä + pieni hakevarasto. Piha on siisti ja hyvin suunniteltu,helposti hoidettava puutarha Omenapuita ja marjapensas. Asfalttipha. Tontti on 3390 m2.

Soita jos kiinnostaa!
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Omakotitalot Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.