Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

HUVILA 75 m² + SAUNAMÖKKI 25 m² + PALJU EVIJÄRVELLÄ

550 €
VILLA RENTOLA on tasokas pyöröhirrestä tehty talviasuttava 100 m² huvilakokonaisuus, kaikilla mukavuuksilla. Huvilakokonaisuuden erikoisuutena on saunamökin yhteydessä 50m järven rannasta oleva tunnelmallinen PALJU.

Yhteensä vuodepaikkoja huvilakokonaisuudessa on 8+5hengelle. Sopii erinomaisesti perheille! Lapsiystävällinen loivasti syvenevä ranta. Rantaan on rakennettu grillauspaikka, laituri, puuvaja ja varasto. Rannasta löytyy myös soutuvene ja pelastusliivejä. Myös lapsille löytyy pihapeleihin varusteita ja muuta tekemistä mm. trampoliini.

HINTA/HEINÄKUU: 150€/vrk 300€/vkl 600€/vko 430€/ma-to. Min. 2 vrk.
HINTA/MUUT AJAT: 140€/vrk 280€/vkl 550€/vko 400€/ma-to.

Jos haluat että teemme loppusiivouksen puolestanne, niin veloitamme siitä 120€.
SOITA 040 3720468 ja kysy suoraan vapaita aikoja tai lisätietoja! Tiedusteluja voi tehdä myös osoitteen villa.rentolaatgmail.com kautta.

PÄÄHUVILA 75m²: Huvila valmistui keväällä 2011. Huvilassa on nykyaikainen keittiö, täydellä varustuksella. Huvilan yhteydessä tilava terassi, jossa mukava nauttia aamukahvit, grillailla tai istua iltaa. Huvilassa on sisäWC, takka, neljä makuuhuonetta sekä olohuone, keittiö ja iso parvi. Yhteensä päähuvilassa on vuodepaikkoja 6+3 hengelle.

SAUNAMÖKKI 25m²: Pihapiirissä on 2003 valmistunut saunamökki, jossa puukiuas ja suihku.
Saunamökin yhteydessä makuuparvellinen olohuone, takka sekä iso terassi. Yhteensä saunamökissä on vuodepaikkoja 2+2 hengelle.

YLEISTÄ VARAUKSISTA: Viikkovarauksissa vaihtopäivänä on maanantai tai perjantai.
Viikonloppuvarausaika on yleisimmin perjantaista klo 16.00 sunnuntai-iltaan klo 22.00 edellyttäen, että sunnuntaina ei ala seuraava varaus, jolloin lähtöaika on normaali 12.00. Varauksen tehtyänne teille lähetetään tietopaketti sisältäen mm. ohjeet ennakkomaksua 30 prosenttia ja loppusuoritusta 70 prosenttia varten sekä ajo-ohjeet huvilalle.

Ei muuta kuin omat liinavaatteet ja pyyhkeet mukaan ja mökkeilemään!
Ilmoittaja: Villa Rentola Sijainti: 62540 Vasikka-Aho  Näytä kartalla
Osasto: Huvilat Tyyppi: Vuokrataan
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.