Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Ilmoitus on vanhentunut!

Hieno moderni oktalo

248 000 €
Nyt on hinta kohdillaan.
Tämä Pohjolan Design-koti on kauniilla suurella rinnetontilla, joka rajoittuu puistoon ja metsään.Tähän moderniin upeaan kotiin tulvii luonnovaloa joka suunnasta lattiaan asti ulottuvista ikkunoista, jotka ovat panssarilasia.

Valoisa suuri korotetulla katolla oleva olohuone on yhteydessä saarekkeella varustettuun keittiöön. Luonnonvaloa tulvivassa keittiössä on kaikki nykyaikaiset Rosenlewin kodinkoneet, tyylikkäät kaapistot .Suuret lattiaan ulottuvat ikkunat olohuoneesta ovat suojaisalle takapihalle etelään / länteen ja sieltä on käynti suurelle terassille. Takapihalla on puulämmitteinen terassiin upotettu ulkopalju. Olohuoneen varaava tulisija on Uuniseppien tekemä. Ruokailutilan vieressä moderni Topikalusten keittiö, jossa on Rosenlewin kodinkoneet, vaaleat kaapistot ja luonnonvaloa useammasta ikkunasta.

Hyvänkokoiset makuuhuoneet, joissa tyylikkäät maitolasiovin varustetut korkeat kaapistot. Päämakuuhuoneen ja kodinhoitohuoneen välillä on tilava vaatehuone ja sitä kautta on myös mahdollisuus pulahtaa hienoon kylpyhuoneeseen, jossa on poreamme, kaksi suihkua ja wc.

Puulämmitteinen sauna piharakennuksessa, johon pääsy terassia pitkin.Puukiuas lämmitetään huoneesta upotetun takan kautta. Kaunis suihkuhuone, jossa wc.

Edulliset asumiskustannukset. Laihian hyvät palvelut äärellään ja Vaasaankin vain 20 km.

Harvoin tarjolla oleva kohde, johon kannattaa tutustua! Soita 040-6535226 , niin mennään katsomaan!
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Omakotitalot Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: https://old.etuovi.com/kohde/7886647
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.