Vetokannas 1h+k Dragnäsbäck 1r+k

Uthyres i ett litet husbolag med 4 lägenheter en lägenhet med 1r+k ca 40 m2 i Dragnäsbäck. Ca 2 km till centrum och Brändö. Lägenheten haft en grundlig renovering för några år sedan. Lägenheten är ljus och mysig. Huset är kopplat till fjärrvärmen, fönstren förnyade och fasadrenoveringen nyligen gjord. På gården finns en gemensam terass där man kan fika och grilla. I källaren finns gemensam bastu o förvaringsutrymme. Hyran är 535€+ vatten 20€/person. I hyran ingår bilplats med elstolppe. 1 månads garantihyra. Blir ledig 31.05

Vuokrataan pienkerrostalosta missä 4 asuntoa yksi asunto, 1h+k noin 40 m2. Asunto on joku vuosi sitten peruskorjattu. Kaupunkiin ja Palosaarelle matkaa noin 2 km. Talo kytketty kaukolämpöön, ikkunat uusittu ja julkisivu uusittu. Pihassa yhteinen terassi missä voi grillata ja nauttia auringosta. Kellarissa yhteinen sauna ja säilytystilaa. Vuokra on 535€ + vesi 20€/henkilö.
Vuokraan kuuluu autopaikka tolpalla. Takuuvuokra 1 kuukausi. Vapautuu 31.05
Ilmoittaja: Sanna Sijainti: 65230 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Asunnot Tyyppi: Vuokrataan
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.