Kamerapaketti DMC-GF2 ja Panasonic 14mm

165 €
Toimiva Panasonic DMC-GF2 kamera, mft järjestelmä ja Hyväkuntoinen, valovoimainen ja todella pienikokoinen Panasonic 14 mm f/2.5 objektiivi. soveltuu hyvin sisätiloissa kuvaamiseen valovoimaisuuden ansiosta paremmin kuin kittilinssi. Tästä pienikokoinen kamerapaketti joka kulkee kätevästi mukana pienen kokonsa ansiosta.

Kamera:
Näytön pinnoitus kulunut, muttei ainakaan omaa käyttöä häirinnyt. Kamerassa sisäänrakennettu salama, jonka voi kääntää kattoa kohti, jolloin kohteen valaisu on huomattavasti pehmeämpi verrattuna siihen että salama osoittaa suoraan kohteeseen päin. Kamerassa kosketusnäyttö.


Mukaan kamera, akku, runkotulppa, laturi, kaulahihna, 8gt muistikortti, pieni kameralaukku, objektiivi, tulpat objektiiviin.
Ilmoittaja: mikael Sijainti: 65350 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Valokuva & Videokamerat Tyyppi: Myydään
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (13)
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.