Matematiikan yksityisopetusta, Espoo

43 €
Tarjoan matematiikan, fysiikan ja kemian yksityisopetusta koululaisille, lukiolaisille ja sekäkorkeakouluopiskelijoille Espoossa ja Helsingissä.

Olen kärsivällinen ja avulias kahden lapsen isä jolla on pitkä kokemus matematiikan, kemian ja fysiikan opetuksesta. Matematiikkaa ja kemiaa olen opiskellut Helsingin yliopistossa FM ja kasvatustiedettä Jyväskylän yliopistossa. Minulla on yli 20 vuoden kokemus yksityisopetuksesta ja olen opettanut myös valmennuskursseilla ja kouluissa.

Yksityisopetus sovitetaan aina opiskelijan osaamistason ja tempon mukaan. Opetus voidaan pitää joko oppilaan kotona tai sopimuksen mukaan. Oppituntien määrä ja opetusaika sovitaan myös aina opiskelijan toiveiden mukaan.

Etäopetus internetin kautta on mahdollista. Minulle voi lähettää tehtäviä ratkaistavaksi sähköpostilla.

Opetan myös ruotsiksi tai englanniksi.

Ota yhteyttä niin annan mielelläni lisätietoja.

p. 0451208668 tai matematiikanopetus@hotmail.com
t. Henkka Metsälä

Lisätietoa: https://matematiikanopetus2.wixsite.com/espoo
Ilmoittaja: Henkka Metsala Sijainti: 02200 Espoo  Näytä kartalla
Osasto: Palvelut Tyyppi: Myydään
 
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.