Yamaha Pw 50cc 2014

1 390 €
Tästä vähän ajettu lasten crossimopo
Ajettu vain mökillä noin, 6h ei uudelle häpeä

Maastoseikkailut alkavat tästä.
Kun on puhe lasten minipyöristä, Yamaha on selvä johtaja. Kun katsoo PW50:n kuljettajaystävällistä rakennetta, on helppo nähdä, miksi tämä 50 kuution 2-tahtinen pyörä on sekä lasten että näiden vanhempien vankka suosikki. Turvaominaisuuksiin kuuluu kaasurajoitin, jonka avulla vanhemmat voivat rajoittaa huippunopeuden kuljettajan taitoihin sopivaksi – ja kardaanilla toteutettu voimansiirto vähentää huoltotöitä. Vaihtamisesta ei myöskään tarvitse huolehtia. Pyörän terhakka 50 kuution 2-tahtinen moottori käyttää automaattista vaihdelaatikkoa ja tarjoaa siten helppoa käännä kaasua ja aja -suorituskykyä.

Tämä kevyt ja pienikokoinen minipyörä painaa vain 39 kg ja on siten ihanteellinen lapsille, jotka haluavat pitää hauskaa ja samalla kehittää ajotaitojaan.
Yksityiskohdat
50 kuution 2-tahtinen moottori ja täysin automaattinen vaihdelaatikko
Luotettava kardaani vähentää huoltotöitä
Yksinkertainen kaasurajoitin helpottaa vanhempien valvontatehtävää
Kevyt käsittely ja pieni koko
Erillinen 2-tahtiöljysäiliö helppoa käyttöä varten
Yamahan suunnittelu, laatu ja luotettavuus
Ilmoittaja: Mika Sijainti: 02320 Espoo  Näytä kartalla
Osasto: Mopot Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.