Säljer 3 kaniner

30 €
Jag säljer tre kaniner de är alla honor och friska och snälla. En av dem är född 2013 hon är pigg och kan leva ganska länge än, hon är en dvärgteddy den tvåfärgade i bilden . Så pälsen behöver lite extra skötsel bl.a men hon är en jätte trevlig tjej som bor med en kompis nu också 35 €.
Den andra tjejen är född 2014 och är en teddydvärgvädur&lejonhuvad kanin hon har lejonman men annars kort päls, hon är också en trevlig liten matvrak:D 25€. Den tredje hon är bara 1 år gammal rex&holländare och rex kanin mestadels. Hon har jätte bra hopp släkt men hon själv har inte tyckt att det är så kul hon är också jätte snäll men ingen ny börjar kanin då hon är lite större 2-3 kg och har mer energi 40€. Hon är i bilden den svarta.Alla dessa tjejer är seltränade.
Ilmoittaja: Rebecca Sijainti: 68700 Teerijärvi  Näytä kartalla
Osasto: Eläimet & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (4)
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.