Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

MYYTY!

Vapaa-ajan talo ympärivuotiseen käyttöön, Oravainen, Öurinranta 19

142 000 €
Vapaa-ajan talo ympärivuotiseen käyttöön, Oravainen, Öurinranta 19

Oravaisten Öurinrannasta löydät tämän kauniin paikan, jolta on hieno merinäköala.

Talon kerrosala on noin 80 m² ja asuntoala noin 70 m². Vapaa-ajan talo on talviasuttava ja sitä voi käyttää ympäri vuoden.

Olohuoneesta sekä kuistikolta ja parvekkeelta nautit suurenmoisesta merinäköalasta. Auringosta voit nauttia kunnes se laskee illalla länteen.

Sinulla on nyt mahdollisuus hankkia pieni talo erinomaiselta paikalta. Parempaa näköalaa voit tuskin saada. Talo on 1½ kerroksinen, noin 80 m², josta asuntoala noin 70 m². Peltikatto, kolmilasiset ikkunat vaihdettu 1980, puurunko osittain hirrestä, osittain piirutettua puuta. Lämmityksenä suora sähkölämmitys tai puulämmitys. Puuta voi käyttää Högforsin valurautauunissa ja toimivassa niin sanotussa kaakeliuunissa. Lisäksi on vielä takkauuni. Uusitussa kylpyhuoneessa on lattialämpö.

Talossa on kunnallistekniikka, kuten sähkö sekä vesi ja viemäri. Lisäksi on kuitukaapeli-mahdollisuus. Kastelu- ja autonpesuveden saa niin halutessaan omasta kaivosta. Talon ulkopuolella on asfaltoitu ja valaistu tie. Tie päättyy pian talon jälkeen, minkä vuoksi sillä on vähän liikennettä.

Vapaa-ajan talo on rakennettu 1944 ja siinä on 3 huonetta + keittiö. Alakerrassa on makuuhuone, olohuone, keittiö sekä sauna/kylpyhuone. Sauna on puulämmitteinen.

Yläkerrassa on suuri huone ja makuuhuone sekä uloskäynti parvekkeelle. Ranta on lähellä, samoin yleinen uimaranta ja pienvenesatama.

Tontin koko on 700 m², ja se on yleiskaava-alueella.

Tontilla on suojaisa sisäpiha, jossa on puutarhaistutuksia ja huvimaja. Siellä on myös pieni, noin 15 m² talousrakennus.

Lähellä Oravaisten keskustaa, jossa kaupat ja muut palvelut.

Kiinteistö Grannebo 946-425-8-68. Osoite Öurinranta 19.

Tänne voi muuttaa vaikka heti nauttimaan kesästä ja ihanista aurinkoisista päivistä!

Näytön voi tilata sähköpostitse osoitteesta info@kff.fi tai soittamalla 050-5575187.

Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Huvilat Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: http://www.kff.fi
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.