Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

MYYTY!

Volkswagen Polo

750 €
Säljer nu min Volkswagen Polo på grund av att ja har behov till en större bil. Bilen är medkörd 162 000km. Kamremmen är bytt vid 130 000 år 2016. Olja, filter, luftfilter, strömfördelarlocket blev bytta vid 159 000, på samma gång blev växellådsoljenivån checkad. Sommaringarna går bra ännu denna sommar och vinteringarna borde nog gå nästa vinter beroende på förstås hur mycket man kör. Bilen är besiktad fram till December.

Myydään suoraan ajosta hyvällä huoltohistorialla Volkswagen Polo uuden tieltä pois. Luotettava ja näppärä auto isolla tavaratilalla. Kesärenkailla ajaa hyvin vielä tämän kesän, talvirenkailla menee myös ensi talven. 130 000km kohdalla vaihdettu jakohihna ja laturinremmi joten jakohihnasta ei tarvitse huolehtia. Öljyt, suodatin, virranjakajan kansi,pyörijä ja ilmansuodatin vaihdettu 159.000 km kohdalla ja vaihteistoöljyn määrä tarkistettu samalla. Leimaa Joulukuuhun asti!
Vuosimalli: 1991 Mittarilukema: 162054 km
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Autot Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.