Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Ridläger för grabbar

200 €
Stall Falisa är ett litet privat stall för hästars och människors välbefinnande. Hästarna är mycket trygga i både hantering och i terräng. Då hästarna är få till antalet är också lägergrupperna små och stämningen varm och familjär.

Det genomgående temat på våra sommarläger är ”hästen som vän”. Vi har roligt tillsammans med hästarna, men aldrig på deras bekostnad. Även gårdens andra djur och maskiner deltar i verksamheten. Katterna, kaninerna, hunden och åsnan finns ständigt med på ett hörn, såsom även fyrhjulingen, bajssugaren och minilastaren.

Förutom hästskötsel, hästhantering och ridning fokuserar vi mycket på hurudant djur hästen är, hur den lär sig, och vad den behöver för att må bra. Målsättningen är att både barn och djur ska ha roligt, och njuta av avslappnade och roliga sommardagar tillsammans. Vi tävlar inte, men leker desto mer!

Daglägret ordnas 6-8.8, och riktar sig till grabbar i åldern 6-10 år. Deltagarantalet är begränsat och platserna fylls i anmälningsordning. Läs mer om lägret och anmäl senast 20.6.2019 via Stall Falisas hemsida.

OBS! Man behöver INTE kunna rida eller vara van med hästar för att delta.
Ilmoittaja: Team Falisa Sijainti: 66640 Maksamaa  Näytä kartalla
Osasto: Hevoset & Hevosurheilu Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: http://www.stallfalisa.fi/aktuellt/ridlager-for-pojkar
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (4)
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.