Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Ilmoitus on vanhentunut!

ESITTELY SUN 14.7 KLO 18 KESÄMÖKKI MAKSAMAAN SÄRKIMOSSA, MULLOSHOLMSVÄGEN 113

230 000 €
Ainutlaatuinen tilaisuus saada hieno kesämökki, erittäin luonnonkaunis tontti, kallioinen länsiranta. Näin hienoja tontteja on hyvin harvoin myytävänä. Kiinteistö on Särkimossa erinomaisella paikalla, merinäköala Pudimofjärdenin ulapalle.

Hyvin suunniteltu kesämökki, jossa kaksi makuuhuonetta, erillinen keittiö, suuri olohuone ja wc. Mökki on rakennettu 1975 yksikerroksisena, ala on noin 72 m². Lisäksi erillinen sauna ja saunakamari. Saunan ala on 24 m².

Keittiöstä ja olohuoneesta näköala merelle, ja iltaisin voi istua suurella kuistilla tai rantakalliolla ja nauttia ilta-auringosta.

Mökillä on oma sähköjärjestelmä, joka toimii aurinkopaneeleilla, lisäksi on generaattori. Kesämökkiin ja saunaan tulee juokseva vesi omasta porakaivosta. WC:tä varten on oma suljettu viemärijärjestelmä.

Suuri tontti, 4815 m². Rantaviivaa 100 metriä.

Kiinteistö: Karlö 946-429-3-64.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Huvilat Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: http://www.kff.fi
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.